Undervisningsdag for barnehager

På en dag med Fra Hage til Mage vil vi lage spennende og sunn mat sammen. Det vil være enkle retter, og fokuset vil være på å bruke sansene, lære å bruke kjøkkenutstyr på rett måte og smake seg gjennom det vi lager. Barnehagen vil i forkant motta en didaktisk plan som dere kan relatere til rammeplanen og aktivitetene dere har i barnehagen. Vi vil kunne tilby fokus på fisk, overskuddsmat, enkel dyrking og spiring.

Det viktigste er at barna involveres så mye som mulig. De skal være med og kutte opp matvarene vi har med, sløye fisk og se på organene til fisken. Gjennom deltagelse i alle delene av matlagingen opplever de at det ikke er vanskelig å lage god og sunn mat.

Barna skal få oppleve gleden ved å lage mat sammen, for deretter å kjenne hvor godt det smaker når man har laget det selv. De skal være med og bruke sansene som er viktig når man holder på med mat. Barna skal oppfordres til å smake, lukte og prøve å sette ord på smak og konsistens.

Interessert? Fyll ut dette skjemaet, så tar vi kontakt!

Ledige datoer

Vår- og sommermånedene 2020 er nesten fullbooket.
Per 6. mars har vi ledig 8., 28., 29. mai og 5., 16. og 17. juni, og ønsker spesielt å besøke kommuner utenfor Stavanger og Sandnes. Vi reiser til hele Rogaland.

Informasjon

Målgruppe Barnehager
Alder Førskolegruppen
Gruppestørrelse Opptil 14 stk
Sted Enten i barnehagen eller på vårt kjøkken i Badedammen
Varighet Sirka 3 timer inkludert måltid