Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Babymatkurs med forfatter av «Lag Babymat» Kristine Skjøthaug

8. juni 2018 kl 11:00 - 13:00

- kr250

 

Vi er utrolig glade for å kunne tilby nybakte foreldre dette babymatkurset sammen med Kristine Skjøthaug. Hun er forfatter av boken «Lag Babymat» og har utdannelsen Master of nutrition and dietetics fra det anerkjente University of Sydney. Gjennom sin egen blogg, bidrag i ulike media viser hun seg som en god formidler som evner å gjøre kostholdsinformasjon tilgjengelig og forståelig. Hun har lang erfaring med veiledning og undervisning om kosthold og levevaner fra arbeid som leder for frisklivssentral, og har servert hjemmelaget babymat til sine tre barn.

Det å lage babymat skal være overkommelig og enkelt å styre ut fra hva familien ellers spiser. Den første tiden for babyen vil være en smaksreise, alt er nytt og spennende, kom og bli inspirert! Det vil være fokus på enkle typer mos, gode fettkilder, hjemmelaget grøt og mange gode triks til å piffe opp smaksrepertoaret for de små.

Under kurset kan du ha med babyen og la de få smake seg gjennom det vi lager, det vil også være mulighet til å ta med seg prøver hjem.

Det vil bli tid til dialog og spørsmål underveis, vel møtt!

Billetter

Tickets are not available as this hendelse has passed.

Detaljer

Dato:
8. juni 2018
Tid
11:00 - 13:00
Kostnad:
kr250
Hendelse Kategori:

Arrangør

Fra Hage til Mage
Telefon:
92605885
Epost:
therese@frahagetilmage.no
Hjemmeside:
www.frahagetilmage.no

Sted

Fra Hage til Mage på Dokken
Nedre Banegate 50
Stavanger, Rogaland 4014 Norge
+ Google Map
Telefon:
92605885