Kjøpsvilkår for netthandel ved hagetilmage.wpengine.com

Sist oppdatert 20.02.2019

Avtale og parter
Avtalen mellom kjøper (deg som kunde) og selger (Fra Hage til Mage) består av opplysningene Fra Hage til Mage gir om kjøpet i nettbutikken, eventuell direkte korrespondanse mellom partene, samt disse kjøpsvilkårene. Ved motstrid mellom opplysningene Fra Hage til Mage har gitt om kjøpet, eller i direkte korrespondanse mellom partene og kjøpsvilkårene, gjelder korrespondansen mellom partene og opplysningene gitt i nettbutikken før kjøpsvilkårene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

Selger: Fra Hage til Mage AS
Org.nr: NO 917 452 059

Kontaktadresse: Eiganesveien 95C
Kontakt oss: post@frahagetilmage.no
Telefonnummer: 926 05 885

Priser og betaling
I kassa før bestillingen er fullført, får du en oversikt over de totale kostnadene du skal betale. Betaling gjøres i siste steg i kassa, via de betalingsmåtene som er tilgjengelige.

Vi bruker Stripe som betalingsmåte og kjøp kan gjennomføres med kredittkort og debetkort. Ved bestilling av bursdager og eventer sendes det ut faktura i etterkant med 14 dagers betalingsfrist eller etter avtale.

Avtaleinngåelse
Avtalen er bindende for begge parter når Fra Hage til Mage har mottatt bestillingen din. Partene er likevel ikke bundet av avtalen hvis det er skrevet inn noe i bestillingen eller tilbudet fra Fra Hage til Mage som åpenbart og ved bruk av sunn fornuft er feil.
Vi tar imot påmeldinger etter fristens utløp hvis det er ledige plasser. Vi tar forbehold om endringer i kursprogrammet og avlysning av kurs ved for liten deltakelse.

Ordrebekreftelse
Vi bekrefter bestillingen din ved å sende en ordrebekreftelse til deg. Se over ordrebekreftelsen, så den stemmer overens med bestillingen. Er det noe som ikke stemmer, ta kontakt med oss så snart som mulig.

Avbestilling
Avbestilling senest 24 timer før arrangement blir refundert i sin helhet.
Ved sykdom blir kursavgiften refundert i sin helhet eller man kan avtale et nytt kurs ved senere anledning. Det forutsettes at man melder fra i god tid og ikke etter kursets oppstart. Dersom avmeldingsreglene avviker fra ovennevnte, vil det være beskrevet i kursannonsen.

Endring av ordre
Det er mulig å endre kjøpet ditt hvis vi ikke har begynt å plukke tjenestene/varene dine. Leveringsdato kan bli forandret når vi endrer i ordren. Eventuelt mellomlegg betales inn til Fra Hage til Mage, og eventuell tilbakebetaling gjøres til konto eller i samme betalingsform som ved bestilling. Ta kontakt med Fra Hage til Mage så kan vi sjekke om det er mulig å endre ordren din.

Levering
Ved kjøp av fysiske varer sendes disse i posten ved bestilling.
Ved kjøp av gavekort sendes det digitalt til gjeldende e-post vi mottar av kjøper.

Kontroll av varer ved levering
Ta kontakt med Fra Hage til Mage dersom du oppdager mangler eller skader ved levering av varene dine. Ved henting av postpakke må du melde fra til posten om avviket.

Angrerett
Ved kjøp på nett har du som kunde rett til å angre kjøpet ditt etter angrerettlovens bestemmelser. I tillegg til angreretten gir vi deg ubegrenset bytte- og returrett på ubrukte varer.

Angreretten innebærer at du uten grunn kan angre kjøpet ditt hos Fra Hage til Mage innen 14 dager. Angrefristen begynner å løpe fra den dagen du mottar siste vare i bestillingen din. Hvis du benytter deg av angreretten, tilbakebetaler vi både fraktkostnad for forsendelsen og vareverdi på bestillingen, men du må betale returkostnader om varene er mottatt og skal sendes tilbake, eller på vei til deg. Returkostnaden vil være lik fraktkostnad for forsendelsen ved bestilling.
Ved bruk av angreretten på deler av bestillingen, betaler vi tilbake fraktkostnaden for varene som du returnerer, men du må betale returkostnader om varene er mottatt og skal sendes tilbake, eller er på vei til deg. Returkostnaden vil være lik det fraktkostnaden ville vært for de varene du returnerer. Ønsker duå levere varene tilbake på et av våre varehus, er det ingen returkostnader.

Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, må du gi oss beskjed innen 14 dager fra du mottok varene dine. Last ned angrerettsskjema her og returner i utfylt form. Eventuelle varer som skal sendes i retur, skal være sendt innen 14 dager fra du meldte fra om bruk av angreretten. Når vi har fått varene dine i retur, overfører vi pengene dine minus eventuelle returkostnader for Fra Hage til Mage til din konto, eller i samme betalingsform som ble brukt ved bestilling.

Reklamasjon
Oppdager du feil eller mangler ved varer du har kjøpt hos Fra Hage til Mage, ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne en løsning. Fra Hage til Mage behandler alle henvendelser etter norsk lovgivning. For å kunne hjelpe deg raskere, er det viktig at du har kjøpsdokumentasjonen og varens navn/artikkelnummer tilgjengelig når du kontakter Fra Hage til Mage.

Forbehold om feil
Fra Hage til Mage tar forbehold for tastefeil, prisendringer og utsolgte varer. Informasjonen på Fra Hage til Mage kan inneholde tekniske feil eller typografiske feil. Innholdet på Fra Hage til Mage kan endres uten forvarsel.

Kommentarer, forslag og spørsmål
Vennligst merk at all informasjon, alle forespørsler og forslag samt all annen informasjon som sendes til Fra Hage til Mage med unntak av jobbsøknader og finansiell informasjon, er å betrakte som ikke-konfidensielle og Fra Hage til Mages eiendom fra vi mottar dette. Gjennom å sende informasjonen gir du Fra Hage til Mage fullstendige og ugjenkallelige rettigheter til å bruke, reprodusere, modifisere, overføre og distribuere materialet og informasjonen, og du sier deg videre enig i at Fra Hage til Mage eier retten til å bruke ideer, konsept og annet du sender til oss uansett formål.