Velkommen til sommeropplegg på Ullandhaug økologiske gård!

Fjorårets herlige sommeruker ga mersmak, så i år fortsetter vi med sommeropplegg for barn.  Vi utvider til hele sommeren, nemlig uke 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 og 33, og byr på heldagsaktiviter mandag til fredag alle ukene. Opplegget ivaretar retningslinjene for smittevern.

Med utgangspunkt i de herlige omgivelsene ved Ullandhaug økologiske gård starter vi hver dag med matlaging i kjent Fra hage til mage-stil. Her får barna lære om matvarer, og oppleve mestringsfølelsen det gir å lage sin egen mat. Utpå dagen finner vi på andre aktiviteter, som badeturer, spikking, lek og stell av dyr og hage. Barna vil få med egenlagde skatter hjem, eksempelvis urteoljer, bakst og trearbeid. Tre voksne tar imot barna og er med dem hele dagen. De påmeldte vil få en ukeplan på forhånd.

Målgruppe: Barn mellom 8 og 14 år

Pris: 1800 kr for hele uka (mandag til fredag)

Hvor: Ullandhaug økologiske gård.

Påmelding:

Uke 26
Uke 27
Uke 28
Uke 29
Uke 30
Uke 31
Uke 32
Uke 33