Matkurs i Stavanger i påskeferien
Blir det bypåske på barna i år? Hvorfor ikke sende dem på kurs hos oss?
Mandag til onsdag i påskeferien holder vi åpent, med kursopplegg for barn som kan være uten foreldre en hel dag. Kursene varer fra 9.00-15.00. Vi anbefaler at barna spiser frokost før de kommer, så får de masse frukt og snacks hos oss. På bakedagen serverer vi et sunt og varmt måltid til lunsj, på de to andre dagene spiser vi den gode maten vi lager.
Mandag 6. april – bakedag med påskekaker fra ulike land
Vi får aldri nok av å bake i Fra Hage til Mage, så hvorfor ikke bruke denne dagen i påskeferien på å lære seg litt om påskekaker fra forskjellige steder i verden?
Tid: 9.00-15.00
Pris: 400 kr
Aldersgruppe: 8 år og oppover
Bestill billett her
Tirsdag 7. april – eksotisk påske
Hvordan feires påsken i Mexico eller i Hellas? Vi utforsker forskjellige retter fra rundt omkring i verden under denne høytiden.
Tid: 9.00-15.00
Pris: 400 kr
Aldersgruppe: 8 år og oppover
Bestill billett her
Onsdag 8. april – kjemi på kjøkkenet
På denne dagen skal vi ta helt av på kjøkkenet. Vi skal lage is av både tørris og med verdens eldste metode, isklumper og salt. Vi skal også indikere hvor sure eller basiske vanlige ting på kjøkkenet er som oppvasksåpe, bakepulver, salt og ande ting vi finner. Vi skal bake brød og og lage smør og majones, rett og slett leke litt på kjøkkenet og snakke om hva kjemi er!
Tid: 9.00-15.00
Pris: 400 kr
Aldersgruppe: 8 år og oppover
Bestill billett her