Hjelp oss å finansiere mølle og vedfyrt pizzaovn!

Pizza laget på egenlaget mel og bakt i vedfyrt ovn gir en unik smaksopplevelse. Denne har vi lyst at skole- og barnehagebarn skal få ta del i.

Fra Hage Til Mage er et matkultursenter for barn, og vårt mål er å lære barn og ungdom å ta mat på alvor. Dette gjør vi ved å lære å redde mat som skulle ha litt kastet, å lære dem å plukke spiselige vekster, å lære dem om grønnlistet sjømat, og ikke minst å lære dem hvordan de kan bruke denne bærekraftige maten til å lage nydelige retter.

I løpet av skoleåret drar vi rundt i hele Rogaland og arrangerer gratis opplegg i skoler og barnehagers nærmiljø. Nå ønsker vi å gjøre dette opplegget enda mer spennende – med hjemmebakt pizza på menyen!

Vi håper at du vil være med å bidra slik at vi får kjøpt inn mølle og pizzaovn.

Klikk her for å støtte aksjonen.