Spøkelser

Hva med noen skumle søtsaker til Halloween? Disse spøkelsene er veldig populære på bakekursene våre. 

Ingredienser:
3 eggehviter (romtemperert)
¼ ts sitronsaft eller lys eddik
225 g sukker
smeltet sjokolade eller sort konditorfarge til pynt
 
Framgangsmåte:
Forvarm stekeovnen til 65 grader og kle et stekebrett med bakepapir.
 
Ha eggehvite og 1/3 av sukkeret i en miksebolle, pisk på middels til høy hastighet. Tilsett resten av sukkeret litt etter litt, deretter sitronsaft. Marengsen skal bli luftig og stiv.
 
Ha over i en sprøytepose med rund tupp. Sprøyt ut marengs i små topper på stekebrettet. Stek i ovnen i cirka 2 timer slik at marengsen tørker. Bruk en tannpirker, og tegn på øyne til de små spøkelsene med smeltet sjokolade eller konditorfarge.