Gulrotsuppe

Denne suppen er perfekt å lage med gulrøttene som begynner å bli litt slakke, eller de som har «unormal» størrelse, og som derfor ofte blir liggende igjen i butikken.

Ingredienser til 4 porsjoner:
  • 1 løk
  • 3-4 hvitløk
  • 2 cm ingefær
  • 4 gulrøtter
  • 1 ss olje
  • 8 dl vann
  • 2 buljongterninger
  • 1/2 boks kokosmelk
Framgangsmåte: 
Finhakk løk og hvitløk. Riv ingefær. Skrell og del opp gulrøtter.
Varm opp oljen til medium/høy varme i en gryte. Fres løk, ingefær og hvitløk i noten minutter. Ha i gulrøtter, vann og buljongterninger og kok til gulrøttene er møre. Tilsett kokosmelk og bruk stavmikser til å få en jevn og myk suppe. Dryss gjerne på litt koriander og fersk chili hvis du liker det.